Avrupa Birliği Erasmus + Programı tarafından finanse edilmektedir. Bununla birlikte, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.
Funded by the Erasmus+ Program of the European Union. However, European Commission and Turkish National Agency cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
#ulusalajans


Yorumlar

  1. Bu proje;Avrupa ülkelerinde iklim değişikliği ile mücadele konusunda geliştirilen sürdürülebilir nitelikte yenilikçi ve iyi uygulamaların değişimi ve 6-12 yas grubuna hitap edecek sekilde tasarlanan zenginleştirilmiş etkinliklerle okullara entegre edilmesine yöneliktir.

    YanıtlaSil
  2. İklim değişikliğine uluslararası stratejik ortak okulların iyi örnek paylaşımlarıyla eğitime farklı bir boyut kazandıran güzel bir proje. Türkiye'den 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulunun uluslararası koordinatörlüğünü yürüttüğü projede İtalya, İspanya ve Polonya'dan stratejik ortak okullar da yer almaktadır.

    YanıtlaSil
  3. Projemiz, okulumuza,öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  4. We wish all our partners good luck and success

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Projemizde emeği geçen yasal temsilcimiz okul müdürümüz Nurten Ateş koordinatör öğretmenimiz Reyhan Tuna proje ekibinde bulunan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seasons Tree Design